3D CAD Solid Edge

Enginia biedt gecertificeerde trainingen voor de 3D CAD software Solid Edge. Van basistraining voor beginners, professional training voor de ervaren gebruikers tot en met omscholingstrainingen. Bekijk het volledige aanbod Solid Edge trainingen hier.

Zit de juiste training er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij bieden ook trainingen op maat of een uurtje online begeleiding.

Basistraining Basistraining

In onze driedaagse Solid Edge basistraining maak je kennis met de basisprincipes en functionaliteiten van Solid Edge. 

Solid Edge 3D Engineering Master opleiding incl. Basis opleiding Solid Edge 3D Engineering Master opleiding incl. Basis opleiding

Opleiding voor de beginnende Solid Edge gebruiker. Begin met een basistraining en volg het door ons opgestelde programma om binnen enkele maanden volledig ervaren te zijn in het werken met Solid Edge.

Surfacing training Surfacing training

Leer werken met dubbel gekromde en complex gevormde vlakken door gebruik te maken van curves en surfaces.

Simulation basistraining Simulation basistraining

Het doel van de 2-daagse basistraining is om de gebruiker de basis beginselen van een goede Eindige Elementen simulatie bij te brengen, met gebruik van Simulation. Na het volgen van de training is de deelnemer in staat om een simulatie uit te voeren op part en assembly niveau. 

Masterclass: Efficient Modeling Masterclass: Efficient Modeling

Tijdens deze masterclass laten we je zien hoe je je werkproces drastisch kan versnellen door het gebruik van functies en instellingen die Solid Edge bevat. 

Sheet Metal training Sheet Metal training

Leer werken met de geavanceerde Sheet Metal features die Solid Edge biedt.

Omscholing Omscholing

Ervaring met 3D CAD maar geen Solid Edge ervaring? In twee dagen scholen we je om naar een Solid Edge expert. 

3D Engineering Master opleiding 3D Engineering Master opleiding

Opleiding voor de Solid Edge gebruiker. Specialiseer jezelf in de high-end features van Solid Edge en optimaliseer je performance en werksnelheid. 

Op de agenda

 • Volgende Solid Edge training

  21
  nov
  2017
  Solid Edge Synchronous training

  Leer werken met Synchronous Technology. Training voor ervaren Solid Edge gebruikers die interesse hebben in- of willen gaan werken met Synchronous Technology. We brengen je de basis technieken va ...
  Bekijk per categorie: